Hrdina upírskej série Buffy sa kajá: Chcem liečiť svojich démonov

Americký herec Nicholas Brendon, známy najmä zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003), sa ospravedlnil za piatkové zatknutie v súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo v jednom z hotelov v Boise v štáte Idaho.

21.10.2014 18:06
debata
Herec Nicholas Brendon na fotografii po zatknutí. Foto: SITA/AP
Nicholas Brendon Herec Nicholas Brendon na fotografii po zatknutí.

Štyridsaťtriročný rodák z Los Angeles sa pod vplyvom alkoholu a liekov dostal do konfliktu s personálom hotela a rozbil dekoratívny predmet. Po príchode policajtov nerešpektoval ich pokyny, aby zostal sedieť, kým oni vypočúvali svedkov. Keď sa opakovane snažil odísť, policajti ho zatkli, odviezli do väzby a obvinili z poškodzovania cudzieho majetku a neuposlúchnutia policajných pokynov.

„Ospravedlňujem sa. Obvykle týmito slovami ukončujem podobné vyhlásenia, ale teraz nimi začínam, aby som zdôraznil, ako veľmi ma mrzí, že som sklamal svoju rodinu, fanúšikov a samého seba. Môžem to vysvetliť, ale nechcem hľadať výhovorky na svoje neakceptovateľné správanie. Uplynulých päť dní som užíval lekárom predpísané lieky na bolesť, pretože mám v kolene cystu, ktorú mi majú v pondelok operovať. Spravil som zlé rozhodnutie, že som zmiešal tieto lieky s alkoholom. Výsledok bol trápny a neprijateľný. Plánujem vyhľadať náležitú liečbu svojich zdravotných problémov rovnako ako aj mojich démonov. Ešte raz: Ospravedlňujem sa. Tieto dve slová nedokážu vyjadriť, ako veľmi ma to mrzí, ale znamenajú začiatok mojej liečby,“ napísal Brendon na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #Nicholas Brendon #Buffy premožiteľka upírov

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...