Som rada, že vyzerám inak, vyhlásila kritizovaná Renée Zellweger

Americká herečka a producentka Renée Zellweger sa teší, že si ľudia všimli jej zmenený výzor.

23.10.2014 12:40
Renée Zellweger Foto: ,
Herečka Renée Zellweger na snímke z roku 2008 (vľavo) a fotografii z 20. októbra 2014, ktorá vyvolala množstvo rozporuplných reakcií.
debata (5)

Štyridsaťpäťročná rodáčka z Texasu to uviedla v exkluzívnom vyjadrení pre magazín People. Urobila tak v súvislosti s reakciami médií i fanúšičiek a fanúšikov, ktorí nechceli veriť, že vychudnutá blondína so zmenenými črtami tváre, ktorá sa v pondelok objavila v Beverly Hills na podujatí magazínu Elle, bola skutočne ona.

„Teší ma, že si ľudia myslia, že vyzerám inak! Vyzerám inak! Žijem iným a šťastným životom, ktorý ma viac napĺňa. Som naozaj nadšená, že sa to na mne prejavilo,“ povedala herečka. K novému vzhľadu sa vraj chcela vyjadriť, lebo si myslí, že ľudia, ktorí o nej šíria lži na internete, by jej nedali pokoj, až kým by to neurobila.

Renee Zellweger prišla na udeľovanie cien...
Renee Zellweger prišla na udeľovanie cien...
+2Renee Zellweger prišla na udeľovanie cien...

„Moji priatelia vravia, že vyzerám vyrovnane. Som zdravá. V tejto oblasti som dlho zlyhávala. Nabrala som si toho toľko, že sa to reálne nedalo dlhodobo udržať a nemohla som sa o seba starať. Namiesto toho, aby som sa zastavila a zmenila prístup, pokračovala som až do úplného vyčerpania a nesprávne som sa rozhodovala, ako tú únavu zakryť. No uvedomovala som si to a nakoniec som sa rozhodla inak,“ prezradila ďalej herečka.

„Ľudia ma ako štyridsiatničku nespoznávajú. Možno vyzerám inak. Ale kto sa starnutím nemení?! Ha. Ale ja som iná. Som šťastná,“ dodala.

Rok 1999: Herečka Renee Zellweger.
Rok 1999: Herečka Renee Zellweger.
+16Rok 2000: Herečka Renee Zellweger na filmovej...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #Renée Zellweger #na nepoznanie #vizáž

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...