Ďalšia kráľovská svadba: Sexica z reality-šou si vezme princa!

Necelý rok po svadbe princeznej Madeleine a štyri roky po svadbe následníčky trónu, princeznej Victorie, bude Švédsko chystať ďalšiu kráľovskú svadbu.

24.10.2014 17:00
Švédsky princ Carl Philip a jeho snúbenica... Foto: ,
Švédsky princ Carl Philip a jeho snúbenica Sofia Hellqvist si povedia áno budúci rok v júni.
debata

Áno svojej priateľke Sofii Hellqvistovej povie tretie dieťa kráľa Carla XVI. Gustafa, tridsaťpäťročný princ Carl Philip. Podľa štvrtkového oznámenia snúbencov, ktorých cituje agentúra AFP, sa svadba bude konať 13. júna budúceho roka.

„Tešíme sa na letnú svadbu v polovici júna, keď je Švédsko prekrásne,“ povedal princ médiám. Obrad sa vraj bude konať v kostole kráľovského paláca v Štokholme, kde sa v roku 2013 princova mladšia sestra Madeleine vydala za amerického bankára Christophera O'Neilla.

Švédsky princ Carl Philip a jeho snúbenica... Foto: SITA/AP, JONAS EKSTROMER
Švédsky princ Carl Philip a jeho snúbenica Sofia Hellqvist Švédsky princ Carl Philip a jeho snúbenica Sofia Hellqvist, ktorú preslávilo pózovanie v pánskych časopisoch či účasť v reality-šou.

Vzťah princa, tretieho v poradí nástupníctva na švédsky trón, s Hellqvistovou vyvolal pred štyrmi rokmi, keď vyšiel najavo, značnú kontroverziu. Dvadsaťdeväťročná bývalá modelka sa totiž preslávila najmä fotkami pre pánsky časopis či účasťou v niekoľkých švédskych reality show.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Švédsko #Carl Philip #švédsky kráľ #Sofia Hellqvist

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...