Shakira by mala aj dvadsať detí. Zatiaľ musia stačiť dve. A hračky!

Druhé tehotenstvo už na speváčke Shakire vidieť celkom jasne. Keď sa pred pár dňami zúčastnila na zápase futbalového klubu, v ktorom hrá jej partner, odhalila bruško.

25.10.2014 00:00
Shakira Foto: ,
Speváčka Shakira (na snímke so synčekom Milanom) vytvorila líniu hračiek pre najmenších v spolupráci so známou firmou na produkciu detských hračiek a pomôcok.
debata

Ale nielen to. Rodáčka z Kolumbie vzala na zápas FC Barcelona, za ktorú kope jej priateľ Gerard Piqué, aj synčeka Milana. Z toho je očividne veľký futbalový fanúšik už teraz, hoci ešte nedovŕšil druhé narodeniny. Od hlavy po päty navlečený vo futbalovom drese hádzal roztomilé pohľady do objektívov, ktoré ho fotili a povzbudzoval svojho slávneho otca.

Speváčka Shakira so synčekom Milanom na zápase... Foto: SITA/AP, Manu Fernandez
Shakira Speváčka Shakira so synčekom Milanom na zápase španielskej futbalovej ligy.

Materstvo Shakiru pritom očividne výrazne zasiahlo. Len nedávno uviedla, že keby mohla, s Piquém by mala aj dvadsať detí. „Ale pochybujem, že budeme mať luxus, aby sme si to mohli dovoliť. Momentálne čakáme druhé a uvidíme, čo príde potom. Uvidíme, či sa raz podarí aj dievčatko,“ citovala speváčku agentúra Europapress.es.

Shakira svoje materské skúsenosti plánuje tiež zužitkovať na podnikateľskom poli. V piatok jej zástupcovia ohlásili, že sa spojila s hračkárskou firmou, aby spoločne vytvorili líniu hračiek pre najmenších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #tehotenstvo #Shakira #Gerard Piqué #hračky #Milan

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...