Šokujúco iná Renée?! Tak to ste nevideli Nicole Kidman, menia ju plastiky!

Minulý týždeň vyvolala veľký záujem médií a búrlivé polemiky herečka Renée Zellweger. Dôvodom bol jej vzhľad - mnohí ju nespoznali. Vraj sa zmenila plastikami a úpravami. Určite nie je jediná.

29.10.2014 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman počas návštevy Číny... Foto: Profimedia
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman počas návštevy Číny prekvapila opäť raz svojím upraveným vzhľadom. Zdá sa, že stráca mieru.

Austrálska herečka Nicole Kidman už niekoľko rokov čas od času prekvapuje svojou podobou a naposledy vyslovene šokovala, keď sa objavila na návšteve Číny. Blondínka, ktorá oslávila už 47. narodeniny, sa očividne nedokáže vyrovnať s pribúdajúcim vekom a neustále sa pokúša o imidž dievčatka.

Na tlačovej konferencii s čínskymi médiami sa objavila v zlatistých šatách Marchesa a s vyžehlenými kaderami padajúcimi na plecia. Hoci celý čas sa snažila správať veľmi spôsobne a distingvovane, fotografom sa podarilo v nestráženom momente nazrieť aj pod šaty. Ale tentoraz nehrala prím spodná bielizeň.

Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 1998. Foto: SHUTTERSTOCK
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 1998.

Bola to najmä tvár, ktorá prekvapila. Vyplnené líčka, pery ako dva plastelínové šúľočky a podivný pohľad – mierne zúžený, akoby mačací. Typické znaky pre prehnané využívanie estetickej a plastickej chirurgie.

Niekdajšia hviezda snímok Moulin Rouge či Dogville sa pritom viackrát v rozhovoroch vyjadrila, že služby odborníkov nevyužíva, hoci tak v minulosti spravila. Otázne je, kto by jej ešte mohol uveriť. Smutné akurát je, že jedna z najkrajších herečiek 90-tych rokov, sa mení na jednu z mnohých typických obetí večnej mladosti 21. storočia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #plastika #Nicole Kidman #Renée Zellweger #tvár #úpravy

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...