Dvakrát a dosť! Jim Carrey do tretice neriskuje

Jim Carrey (52) po dvoch stroskotaných manželstvách nevidí dôvod, aby sa hrnul do tretieho.

01.11.2014 12:00
Jim Carrey Foto: ,
Herec Jim Carrey.
debata

Herec Jim Carrey stál už dva razy pred oltárom, navyše, jeho druhé manželstvo nemalo dlhé trvanie. S herečkou Lauren Holly (51) vydržalo len jeden rok. V rozhovore povedal, že dve manželstvá mu stačili a kým sa niečo dramatické nestane, do ďalšieho sa hrnúť nebude.

„Momentálne k tomu nevidím žiaden dôvod. Nemôžem povedať, ako sa na to budem pozerať, keď niekoho stretnem, pri kom sa mi zatočí hlava. Myslím tým, že netuším, čo mi budúcnosť prinesie. Ale dobrovoľne sa na túto cestu hrnúť nebudem,“ povedal v rozhovore s moderátorom Howardom Sternom.

Herec sa vždy snažil udržiavať svoje vzťahy mimo záujmu médií. A to je jednoduchšie, keď človek nemá po boku mediálne známu hviezdu. No do roku 2010 tvoril pár so sexi moderátorkou Jenny McCarthy. A tak pozornosť doslova priťahovali. V budúcnosti by to chcel urobiť inak a ma't po boku menej známu ženu. „Podľa mňa je to jeden z veľmi dôležitých aspektov, keďže potom sa nestanete ‚predajným párom‘. Ak ste vo vzťahu so slávnym človekom, ste okamžite sústom pre rôzne magazíny. Ale nezaujímajú sa o to, čo robíte, ale kedy a prečo sa rozídete,“ povedal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Jim Carrey #Jenny McCarthy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...