Chris Brown uzavrel dohody vo dvoch prípadoch napadnutia

Americký spevák Chris Brown údajne uzavrel dohody v žalobách, ktorým čelil za vlaňajšie napadnutie fanúšika Isaaca Adamsa Parkera a za januárový konflikt so spevákom Frankom Oceanom.

31.10.2014 18:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown sa opäť objavil na súde.
debata

Informoval o tom portál TMZ, ktorý sa odvoláva na zdroje blízke okoliu speváka. Dvadsaťpäťročný Brown zaplatil napadnutému fanúšikovi približne 100-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 80-tisíc eur).

Ďalšiu sumu, ktorá je vraj nižšia ako 20-tisíc dolárov (16-tisíc eur), mal Brown zaplatiť Sha'Keirovi Duartemu, bratrancovi Franka Oceana. Duarte pôvodne pre Oceana žiadal tri milióny dolárov za ujmu a náhradu škody za potýčku, do ktorej sa Ocean a Brown dostali v Západnom Hollywoode v januári.

K spomínanému napadnutiu Isaaca Adamsa Parkera došlo vlani v októbri vo Washingtone, keď sa muž chcel odfotiť s Brownom, zatiaľ čo sa muzikant fotil s fanúšičkami. Parker uviedol, že spevák a jeho bodyguard Christopher Hollosy mu zlomili nos. Hollosyho už v apríli uznali vinným z napadnutia, no zatiaľ ho neodsúdili. Parker od mužov pôvodne žiadal 1,5 milióna dolárov.

Brown týmto incidentom porušil podmienku za fyzické napadnutie speváčky a vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009, a preto musel ísť do väzenia. Rodáka z Virgínie následne 9. mája odsúdili na ročný trest odňatia slobody, sudca mu však odrátal 234 dní, ktoré Brown už predtým strávil na odvykacej liečbe, vo väzbe a tiež za dobré správanie, takže mu z trestu zostalo 131 dní. Nakoniec ho však z väzenia prepustili už po necelom mesiaci od vynesenia rozsudku. Na septembrovom pojednávaní Brown priznal vinu v prípade napadnutia Parkera, no za mreže ho už znovu neposlali.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #žaloba #dohoda #Chris Brown

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....