Amanda Bynes opustila psychiatrickú liečebňu, blúdila mestom

Americkej herečke Amande Bynes, ktorú v prvej polovici októbra hospitalizovali na psychiatrii v kalifornskom meste Pasadena, dovolili, aby vo štvrtok večer opustila toto zariadenie.

31.10.2014 16:20
Amanda Bynes Foto: ,
Herečka Amanda Bynes na archívnej snímke.
debata

Ako pre portál TMZ povedal nemenovaný zdroj, o ukončenie liečby požiadala samotná herečka. Následne absolvovala pohovor so zástupcom súdu, ktorý o jej prepustení rozhodol na základe toho, že rozprávala zrozumiteľne a pravidelne užívala potrebné lieky.

Dvadsaťosemročnú rodáčku z Thousand Oaks v Kalifornii prepustili do domácej starostlivosti aj napriek tomu, že lekári považujú jej zdravotný stav za veľmi vážny. Spomínaný splnomocnenec súdu však rozhodol, že je stabilizovaná, a preto ju nemôžu držať na klinike proti jej vôli ďalších 30 dní, tak ako o tom nedávno rozhodol sudca.

Po tom, ako herečka opustila spomínané zariadenie, prechádzala sa po Sunset Strip (časť Sunset Boulevard, pozn. SITA). Navštívila aj istú reštauráciu, v ktorej sa vraj rozprávala sama so sebou. Chcela sa tiež ubytovať v nejakom hoteli, pričom podľa nemenovaných zdrojov ju vo viacerých zariadeniach odmietli prijať.

Bynesovú umiestnili do liečebne po tom, ako sa dopustila série incidentov. V nedeľu 28. septembra ju zatkli v Los Angeles za šoférovanie pod vplyvom stimulantu, čím porušila trojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom omamných látok z roku 2012. Poľahčujúcou okolnosťou však môže byť skutočnosť, že bola pod vplyvom lieku na lekársky predpis. V pondelok 6. októbra vraj poškriabala na krku a ruke jednu z návštevníčok v newyorskom klube Gilded Lily, kde ju rozzúrilo, že si ju začali viacerí ľudia fotografovať. Dva dni nato zasa chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku. Herečka tiež prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter obvinila svojho otca zo sexuálneho obťažovania a týrania. Následne však tieto obvinenia stiahla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #psychiatria #odchod #povolenie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...