Bolo to peklo! Opísala Brooke Shields manželstvo s Agassim

Herečka v autobiografii opísala žiarlivostné scény, ktorými ju tenista často znechucoval.

08.11.2014 12:00
Brooke Shields Foto:
Herečka Brooke Shields.
debata (5)

Prečo práve teraz? Túto otázku si možno položí každý, kto sa začíta do autobiografie herečky Brooke Shields (49). V knihe s názvom „There Was a Little Girl: The Real Story of Mother and Me“ hollywoodska hviezda opísala okrem toho, ako sa jej dospievalo pod drobnohľadom médií aj svoj vzťah s tenistom Andrem Agassim (44).

Niekdajšia tenisová jednotka tvorila s herečkou pár v rokoch 1997 –1999. A Shields ich manželstvo opísala ako nie práve jednoduché, dokonca ho nazvala peklom. Neustále vraj musela znášať jeho nepríjemné žiarlivostné útoky.

Opísala príhodu, ktorá sa stala počas nakrúcania seriálu Priatelia, kde si zahrala epizódnu rolu po boku sexi Matta Le Blanca (47). A pred kamerou mu počas večere musela olízať prst. Agassi, ktorý scénu pozoroval na obrazovke počas nakrúcania, začal na ňu vrieskať. „Obvinil ma, že som z neho urobila hlupáka. Nasadol do auta a odišiel z Los Angeles do Las Vegas.“ Ale to ešte nebolo všetko, prekvapenie ju čakalo, keď vstúpila do domu. „Andre porozbíjal všetky svoje tenisové trofeje, dokonca aj z U.S. Open a Wimbledonu,“ napísala v knihe. Fakt, že sa vydala za muža s priveľmi horúcou hlavou, herečka oľutovala veľmi skoro. „Už druhý deň po svadbe som vedela, že som urobila chybu,“ píše.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #autobiografia #Andre Agassi #Brooke Shields

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...