Dočkala sa vzácneho titulu. Z Frasierovej dcéry bude Miss

Miss Golden Globe nadchádzajúceho udeľovania cien Zlatý Glóbus bude americká herečka Greer Grammer.

22.11.2014 00:00
debata
Mladá herečka Greer Grammer, ktorá je dcérou... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Greer Grammer Mladá herečka Greer Grammer, ktorá je dcérou populárneho Kelseyho Grammera, sa stane novou Miss Zlatých glóbusov.

Dvadsaťdvaročná dcéra Kelseyho Grammera, ktorý je známy predovšetkým ako psychológ Frasier Crane zo seriálu Frasier (1993 – 2004), sa tak zaradí k deťom Michaela J. Foxa, Andie MacDowell, Melanie Griffith, Brucea Willisa, Kevina Bacona a ďalších, ktorým sa dostalo tejto pocty v minulých rokoch.

„Kričala som a skákala od radosti. Bola som naozaj šťastná, že si Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov tento rok vybrala práve mňa. Je to splnený sen,“ vyjadrila sa rodáčka z Los Angeles pre magazín People.

Ako ďalej uviedla, hneď ako sa dozvedela, že bude novou Miss Golden Globe, zavolala matke, vizážistke Barrie Buckner, i otcovi. „Mama sa z toho veľmi tešila, musela som jej preto prízvukovať, aby o tom nikomu nehovorila, pretože viem, že ak by som tak neurobila, obvolala by hneď všetkých známych. To isté platí aj pre otca. Sú veľmi hrdí. Sú nadšení, že ma uvidia na pódiu a ani ja sa už neviem dočkať,“ dodala absolventka University of Southern California.

O tom, kto bude Miss alebo Mr. Golden Globe, rozhoduje spomínaná Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov (HFPA). Podľa tradície sa ňou stáva dieťa filmovej hviezdy a jeho úlohou je asistovať počas ceremoniálu Zlatých glóbusov pri udeľovaní cien. Trofeje v 72. ročníku odovzdajú 11. januára 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #spokojnosť #šťastie #titul #Greer Grammer #Miss Golden Globe

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...