Beyoncé opäť uchvátila novým 'reality' klipom, kolegovia ju chvália

Americká speváčka Beyoncé predstavila videoklip ku skladbe 7/11, pričom tak spravila iba deň po zverejnení tejto piesne spoločne so skladbou Ring Off.

23.11.2014 18:59
Beyoncé Foto:
Speváčka Beyoncé na zábere z nového videoklipu ku skladbe 7/11.
debata

V novom klipe sa hudobná diva prezentuje v akoby po domácky nahratom videu z hotelovej izby. Najprv sama bláznivo tancuje len v tričku a nohavičkách, neskôr sa k nej pridáva aj skupinka tanečníc.

Celé video má veľmi nenútenú atmosféru a snaží sa vyzerať akoby zobrazovalo bežný život speváčky, ktorý sa ukrýva za stenami hotelových izieb či jej domova. Speváčka si na webe vyslúžila množstvo pochvál od svojich kolegov. Nadšenie netajil napríklad britský spevák Sam Smith či speváčky Taylor Swift alebo Demi Lovato.

Obe nové skladby (7/11 aj Ring Off) sa budú nachádzať na štvordiskovej reedícii speváčkinej eponymnej piatej sólovky, ktorá sa v pôvodnej verzii dostala na trh vlani v decembri. Reedícia vyjde v pondelok 24. novembra a okrem pôvodného CD a DVD obsahovať aj DVD záznam z koncertu a CD s dvoma doteraz nevydanými skladbami a štyrmi remixami.

Speváčka Beyoncé na zábere z nového videoklipu... Foto: Youtube.com
Beyoncé Speváčka Beyoncé na zábere z nového videoklipu ku skladbe 7/11.
debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #video #verejnosť #7/11 #pochvaly

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...