Stále sa musíte pozerať, aká je krásna, vraví Geislerová o Herzigovej

Českú herečku Aňu Geislerovú očarila topmodelka Eva Herzigová, ktorá si vo filme Rozprávkar zahrala jej sokyňu v láske.

25.11.2014 12:22
Eva Herzigová (vľavo) a herečka Anna Geislerová Foto:
Modelka Eva Herzigová (vľavo) a herečka Anna Geislerová sa na slávnostnú premiéru značky Rozprávkar obliekli do šiat Dolce & Gabbana. Spoločnosť im robil predstaviteľ hlavnej mužskej role Jiří Macháček.
debata

„Z fotiek robí dojem, že to je tvrdá a ostrá, sexi krásavica, ale keď ju človek spozná, zistí, že má obrovskú charizmu. Kedykoľvek sa na ňu dívam, zdá sa mi, že má v tvári niečo detské, okúzľujúce,“ poznamenala Geislerová. "Eva je pre mňa jeden z najkrajších ľudí na svete. Stále sa na ňu musíte pozerať, aká je krásna,“ dodala.

V romantickej dráme Vladimíra Michálka, ktorú do slovenských kín uviedli v polovici novembra, stvárnila Geislerová manželku Jiřího Macháčka, zatiaľ čo Herzigová si zahrala jeho milenku. Počas nakrúcania sa však ani raz nestretli a videli sa vraj len na spoločnom fotení. „Ľudsky mám Evu nesmierne rada a som jeden z jej veľkých fanúšikov. Myslím, že jej prepadne každý a ani mňa to neobišlo. Je fakt okúzľujúca. Myslím si tiež, že odviedla dobrú prácu. Na pľace sme sa však nestretli,“ podotkla 38-ročná rodáčka z Prahy.

Ústredné trio protagonistov Rozprávkara -...
Herec Jiří Macháček pozýva do kina.
+6Herečka Anna Geislerová na filmovej premiére v...

S modelkou sa herečka podľa vlastných slov po prvý raz stretla už dávno. „S Evou sme sa prvý raz v živote videli, keď som mala asi pätnásť. Bola som v Paríži s mamou a sestrou fotiť nejaké testy pre modeling a agentúra nás pozvala na večeru, kde bola aj Eva,“ zaspomínala si.

„Pred časom ma potom vyslal jeden módny časopis, aby som s Evou urobila rozhovor. Začali sme na obede, potom z toho bola káva a nakupovanie a celý ten rozhovor bol skoro nepoužiteľný, pretože sme okamžite skĺzli k tým najosobnejším veciam,“ dokončila.

debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #Anna Geislerová #Eva Herzigová #Rozprávkar

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...