Beckham o najťažších chvíľach v živote, Victoria ho šokovala

Hoci Victoria Beckham na verejnosti city veľmi neukazuje, David o nej vie svoje. Bola a je jeho obrovskou oporou.

25.11.2014 09:00
Victoria Beckham s manželom Davidom Beckhamom Foto: ,
Dizajnérka a speváčka Victoria Beckham s manželom Davidom Beckhamom.
debata

O najťažších chvíľach v živote sa rozhovoril hviezdny futbalista David Beckham v dokumente stanice BBC s názvom „David Beckham – Into the Unknown“. Ako priznal, práve v tých momentoch si uvedomil, akú fantastickú ženu má pri sebe. Na Victoriu jednoducho nedá dopustiť.

V roku 2010 sa David Beckham zranil ako hráč AC Miláno. „Cítil som, že moja achilovka je preč. V nohe mi zostala obrovská diera. A vtom prišiel za mnou lekár a podal mi telefón,“ spomína si futbalista a pokračuje: „Na druhej strane bola Victoria a opýtala sa, čo sa stalo. Povedal som jej len to, že všetko je preč.“ Pre Beckhama sa tak sen o majstrovstvách sveta rozplynul.

Čo sa stalo na druhej strane telefónu ho však samého prekvapilo, až šokovalo. Victoria začala plakať, tak veľmi, až sa nemohla ani nadýchnuť. „Nikdy na to nezabudnem. To bol moment, kedy som si naplno uvedomil, že po svojom boku mám ženu, ktorá ma neuveriteľne chápe. Vedela, ako veľa to pre mňa znamenalo, že som chcel byť na mojich štvrtých majstrovstvách sveta. Bolo to pre mňa neskutočne náročné obdobie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Victoria Beckham #opora

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...