Emily Blunt zachránila život Meryl Streepovej. Je moja dlžníčka!

Anglická herečka Emily Blunt zachránila počas nakrúcanie snímky Príbehy z lesov, ktorú uvedú do slovenských kín 8. januára, život hereckej kolegyni Meryl Streep.

28.11.2014 14:57
Emily Blunt Foto: ,
Herečka Emily Blunt žiarila v kreácii od Michaela Korsa.
debata

Tridsaťjedenročná rodáčka z Londýna sa tým pochválila v šou Davida Lettermana. „Zachránila som jej život. Skúšali sme scénu, v ktorej hrá čarodejnicu a má skočiť na stôl zahalená v plášti a so všetkým. Vnímala som to celé spomalene… Viete, vidíte, že sa deje niečo hrozné, a je to, akoby ste zrazu nepočuli žiaden zvuk, poznáte to? Meryl Streep sa nohou zamotala do plášťa, ktorý mala na sebe, a my sme zrazu sledovali, ako padá hlavou dolu na betónovú podlahu,“ opísala Blunt, ktorá si so Streep zahrala aj vo filme Diabol nosí Pradu (2006). „Režisér Rob Marshall a James Corden stuhli, vôbec sa nehýbali, chytila ju tehotná žena. Chytila som ju ja!“ prezradila ďalej herečka, ktorá vo februári priviedla na svet prvorodenú dcéru Hazel.

„Mohla sa zraniť. Nemyslím si, že by bola zomrela, pretože ona je nesmrteľná,“ spresnila. „Trápila ma vo filme Diabol nosí Pradu a mučí ma aj v Príbehoch z lesov. Je mojou dlžníčkou, preto som chvíľu uvažovala nad tým, že by som si mohla zahrať kráľovnú z Versailles a ona by stvárnila moju krajčírku. Spomenula som jej to a jej odpoveď bola ‚Snívaj ďalej.‘. To je Meryl Streep… je taká úžasná,“ uzavrela so smiechom Blunt.

debata chyba
Viac na túto tému: #záchrana #Meryl Streep #dlžník #Emily Blunt #zivot

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....