Hilmerová si skúsi moderátorskú rolu. Bude sprevádzať Plesom v opere

Pätnásty ročník Plesu v opere, ktorý sa uskutoční 10. januára v historickej budove Slovenského národného divadla v Bratislave, bude moderovať herečka Monika Hilmerová.

30.11.2014 15:05
Hilmerová na Plese: Nechala sa obliecť manželom! Foto:
Herečka Monika Hilmerová s manželom Jarom Bekrom na plese v opere v roku 2012.
debata

„Vážim si dôveru, ktorú v moje schopnosti vložili organizátori plesu. Na túto úlohu sa intenzívne pripravujem a úprimne sa teším predovšetkým z jeho dobročinného rozmeru,“ vyjadrila sa v tlačovom vyhlásení zástupcov organizátora plesu Hilmerová.

„Keďže sama som dvojnásobnou matkou a zdravie našich detí je pre mňa na prvom mieste, mám obrovskú radosť, že pomoc tento rok smeruje práve detským anestéziologicko-resuscitačným klinikám,“ pokračovala 40-ročná herečka, ktorá sa na Plese v opere po prvý raz zúčastnila v roku 2012. Samozrejme, aj s manželom Jarom Bekrom.

„Monika je profesionálka, a to, že má hlboký vzťah k dobročinnosti, len potvrdzuje správnosť nášho tohtoročného výberu moderátorky,“ povedala riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová.

Hoci v doterajšej histórii slávnostného podujatia prevažovali najmä dámy z televíznej obrazovky, Hilmerová nebude prvou herečkou, ktorá sa ujme role moderátorky. V minulosti tak urobila aj Kamila Magálová, Diana Mórová či Zdena Studenková. Prekvapením v moderátorskej úlohe, a to veľmi príjemným, pred pár rokmi bola aj sopranistka Adriana Kučerová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #Ples v opere #Monika Hilmerová #dobročinnosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....