Moje telo nie je extra výnimočné, vraví najsexi žena sveta

Hoci bola v minulosti viackrát vyhlásená za najsexi ženu sveta, herečka Scarlett Johansson nevníma svoju fyzickú stránku ako výnimočnú.

18.12.2014 17:00
debata
Minulý rok vyhlásil magazín Esquire herečku... Foto: Reprofoto: ESQUIRE
People Scarlett Johansson Minulý rok vyhlásil magazín Esquire herečku Scarlett Johanssonovú za najsexi žijúcu ženu.

Prezradila to v rozhovore s moderátorkou Barbarou Waltersovou, ktorá ju zaradila do svojho výročného zoznamu najzaujímavejších osobností roka 2014. „Myslím si, že moje telo je v pohode. Ale napriek tomu by som netvrdila, že je nejako výnimočné,“ vyhlásila Johannson na otázku, ako vníma svoje telo.

Pokračovala so slovami, že aj ona vníma negatíva a sú partie, ktoré sa jej nepáčia. „Nemám rada moje stehná. A ani oblasť bruška. Ale nebudem sa kvôli tomu sťažovať. Skrátka som dostala takéto stehná a brucho, tak som šťastná s tým, čo mám,“ doplnila hviezda filmov Avengers či Lucy.

Tridsaťročná herečka sa tento rok stihla vydať aj porodiť svoje prvé dieťa. Už v rámci tehotenstva nakrúcala scény do pokračovania filmu Avengers s podtitulom Vek Ultrona. Snímka by mala prísť do kín budúci rok a diváci v nej okrem Johanssonovej ako Čiernej vdovy uvidia aj Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), Roberta Downeyho Jr. (Iron Man) či Marka Ruffala (Hulk).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Telo #Scarlett Johansson #spokojnosť #vnímanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...