Rihanna, Kim či Selena: Prišli o milióny! Fanúšikov...

Ak dnes nie ste na niektorej zo sociálnych sietí, ako by ste ani neboli celebrita. Súčasné hviezdy si tu vybudovali veľké základne.

20.12.2014 00:00
Rihanna's 1st Annual Diamond Ball Foto: ,
Aj speváčka Rihanna stratila veľké množstvo fanúšikov na Instagrame.
debata

Milióny fanúšikov na Twitteri, nasledovníkov na Instagrame či „priateľov“ na Facebooku – to sú obrovské fanúšikovské základne, ktoré zvyšujú hviezdam popularitu, renomé aj cenu na trhu. Posledné týždne však boli prekvapivé aj pre mnohé známe hviezdy, z ich kont totiž ubudli státisíce fanúšikov.

Reč je konkrétne o aplikácii Instagram, v rámci ktorej sa vedenie rozhodlo vyčistiť svoj priestor od falošných, či neaktívnych účtov. V procese likvidácie týchto kont však tratili aj spomenuté hviezdy. Za posledné dni im totiž ubudli skutočne obrovské množstvo „followerov“. Napríklad až o viac ako 50 percent svojich fanúšikov prišiel raper a spevák Akon. Kým pred pár týždňami sa pýšil 4-miliónovou základňou, po zásahu Instagramu z nej zostali necelé dva milióny nasledovníkov.

O viac ako milión „užívateľov“ – či lepšie povedané falošných a neaktívnych kont prišla aj speváčka Rihanna alebo televízna celebrita Kim Kardashian. Veľký pád zaznamenal aj Justin Bieber, alebo jeho dávna láska Selena Gomez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #pokles #Instagram #úbytok

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...