Čo chystajú na Silvestra Chomisteková a Čírová?

Po silvestrovských oslavách bude Chomisteková pokračovať v prípravách súťaže Miss Slovensko, Čírová dostala zaujímavú ponuku.

31.12.2014 13:00
Mária Čírová Foto:
Mária Čírová s dcérkou Zoe.
debata

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková oslávi príchod nového roka so svojimi najbližšími. "Vianoce a Silvester sú pre nás obdobím, ktoré trávime v kruhu rodiny. Snažíme sa byť spolu, keďže v poslednom čase je veľmi ťažké skĺbiť všetkých šesť ľudí,“ prezradila Chomisteková, ktorá má troch ďalších súrodencov.

Ako uviedla, po silvestrovských oslavách bude pokračovať v prípravách súťaže, ktorej šéfuje od septembra tohto roka. "Začali sme už v septembri. V druhej polovici januára sa začnú regionálne kastingy. Čaká nás ešte veľmi veľa príprav. Už teraz sa však teším na dievčatá, ktoré sa do súťaže prihlásia a prídu sa nám ukázať,“ povedala Miss Slovensko 2013.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Fashion TV
Karolína Chomisteková Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková v kreácii od Michaela Kováčika.

Mária Čírová zvykla Silvestre tráviť v rodinnom kruhu. „Klasika, spravili sme si nejakú kapustnicu, večeru, jednohubky a išlo sa spať alebo sme poprípade vydržali do dvanástej, ale vôbec sme neriešili, že nejaký Silvester, ohňostroje a tak,“ prezradila. Tento rok však dostala zaujímavú pracovnú ponuku. "Prišla mi jedna skvelá ponuka, takže odchádzame s rodinou do Tatier,“ prezradila interpretka. „Ja budem spievať a priateľ bude s deťmi čakať na hotelovej izbe. O polnoci nespievam, takže si štrngneme a možno sa potom vrátim s nejakými pesničkami naspäť medzi hostí,“ priblížila.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Silvester #M8ria Č9rová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...