Taylor Swift darovala fanúšičke obraz i peniaze

Americká speváčka Taylor Swift prekvapila fanúšičku, ktorej poslala balík plný darov.

15.01.2015 15:31
Hlavnou hudobnou hviezdou večera bola speváčka... Foto: ,
Speváčka Taylor Swift.
debata

Vďačná Rebekah Bortnicker sa tým pochválila na mikroblogovacej sieti Tumblr. „Takže, tu je video, na ktorom rozbaľujem darčeky od Taylor. Bola som taká nervózna, že som si ani nedokázala prečítať list, ktorý do zásielky vložila, a celkom som ho zničila. Bola som v takom šoku, že Taylor si našla čas, aby si na mňa spomenula a niečo mi poslala,“ uviedla Bortnicker.

„Myslím si, že som to ešte úplne nespracovala, stále mám pocit, že sa mi to iba sníva. Keď som to všetko rozbalila, nevedela som, čo na to povedať. Našťastie, moja mama si našla chvíľku a poďakovala sa jej za mňa. Taylor, ďakujem, ďakujem, ďakujem. Viem, že som to už povedala, no pravdepodobne to zopakujem ešte aspoň miliónkrát, pretože to pre mňa znamená viac, ako si dokážeš predstaviť. Zbožňujem ťa!“ napísala 25-ročná Bortnicker, ktorej video si neskôr na Tumblr pridala aj speváčka. „Mám ťa veľmi rada,“ odkázala fanúšičke.

Swift obdivovateľke poslala vlastnoručne maľovaný obraz, náhrdelník a 1989 amerických dolárov (v prepočte približne 1689 eur). Do balíka vložila aj vlastnoručne napísaný odkaz a svoju fotografiu, ktorou chcela potvrdiť autentickosť spomínaného obrazu. „11. januára 2015. Iba tu tak sedím a maľujem kvety pre Rebeku,“ pripísala k obrázku. Bortnicker nie je jediná, koho sa interpretka rozhodla obdarovať. Naposledy tak urobila na Vianoce.

debata chyba
Viac na túto tému: #obraz #Taylor Swift #fanúšička #stretnutie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...