Ak by som nehral, asi by som kuchtil, prekvapuje Al Pacino

Al Pacino hrá na striebornom plátne skoro pol storočia a celú tú dobu nikdy vážne neuvažoval o tom, že by robil niečo iné. Až doteraz.

26.01.2015 10:00
Herec Al Pacino. Foto: ,
Herec Al Pacino.
debata

Hollywoodska hviezda si myslí, že by dokázala byť kulinárskym majstrom v podniku s rýchlym občerstvením. Istá skúsenosť by tu už bola. Pacino si v roku 1991 vo filme Frankie a Johny zahral čerstvo prepusteného väzňa, ktorý sa uchytí ako kuchár v jedálni, kde sa zamiluje do servírky. „To by som mohol robiť,“ spomenul si Pacino a mal na mysli prácu za sporákom.

V nedávnom interview pri propagácii snímky The Humbling, kde stvárnil ústrednú postavu starnúceho herca na konci kariéry, Pacino pripustil, že „varenie je naozaj veľmi tvorivá zábava“, pri ktorej „čas len letí“, najmä pokiaľ obedom strávite hodinku či dve.

Herec poznamenal, že nedokončil strednú školu, ani nešiel na univerzitu, ale vzdelával sa prostredníctvom hrania. Vedomosti a zručnosti získal vďaka rolám lekárov, právnikov – a kuchárov. Pri natáčaní mu postavenie celebrity otvorilo dvere do kuchýň.

„Tí chlapíci by ma len nechali sedieť v jedálni. Bol by som tam cez obed, pozeral by som, čo kto robí, bifľoval a dúfal, že niečo pochytím,“ poznamenal.

debata chyba
Viac na túto tému: #profesia #varenie #kuchár #Al Pacino

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...