Nestačí jej! Geislerová chce Macháčka. A viac než kedykoľvek predtým

Česká herečka Aňa Geislerová sa po boku Jiřího Macháčka objavila na filmovom plátne už viackrát. Naposledy v polovici novembra 2014 vo filme Rozprávkar.

28.01.2015 00:00
Anna Geislerová a Jiří Macháček Foto:
Herečka Anna Geislerová je jednou z osudových žien Jiřího Macháčka vo filme Rozprávkar.
debata

Ako však uviedla v rozhovore, rada by si s ním zahrala aj väčšiu rolu. „Máme toho s Jirkom viac odžitého než odtočeného, veľkú hráčsku zhodu sme mali len v Návrate idiota, inak to boli iba také drobnokresby,“ povedala známa herečka.

„V normálnom živote sme kamaráti, chodili sme do jednej školy, i keď ja som tam chodila len krátko. Ľudia nás napriek tomu vnímajú ako nejaký herecký tandem, asi pre to priateľstvo, no my zas tak veľkí spoluhráči nie sme. Vlastne by som si pokojne s Jirkom zahrala aj väčšiu rolu,“ doplnila 38-ročná rodáčka z Prahy, ktorá sa cez víkend objavila na vyhlásení cien českej filmovej kritiky.

Zľava: Judit Bárdos, Tatjana Medvecká, Anna... Foto: KVIFF
Judit Bárdos, Tatjana Medvecká, Anna Geislerová a Eva Josefíková. Zľava: Judit Bárdos, Tatjana Medvecká, Anna Geislerová a Eva Josefíková zo snímky Fair Play.

Spoločne s ďalšími kolegami zastupovala nominovaný film Fair Play. Nomináciu za herecký výkon v ňom síce nezískala, ale o cenu bojovala slovenská herečka Judit Bárdos. Napokon jej ju vyfúkla Kladuia Dudová. Obe herečky si však budú môcť už čoskoro pomerať sily s kolegyňami vo výročných cenách Český lev. Kým Bárdosovú nominovali v hlavnej hereckej kategórii, Geislerová má nomináciu za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nominácia #Jiří Macháček #Anna Geislerová #Fair Play

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...