Najprv najhoršia herečka a teraz? Stewart sa teší z nevídaného úspechu

Herečku Kristen Stewartovú v minulosti viackrát zaradili do zoznamu najhorších herečiek a nominovali na ocenenie Zlatá malina.

29.01.2015 12:00
debata
Americká herečka Kristen Stewart pózuje pred... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Chanel Couture - jar-leto 2015 - Paríž - Kristen Stewart Americká herečka Kristen Stewart pózuje pred štartom prehliadky Chanel Couture v Paríži.

Dôvodom bolo jej účinkovanie vo filmoch Twilight, či Snehulienka a lovec. Teraz sa však 24-ročná Američanka môže tešiť zo skutočného úspechu, ktorý oslavuje jej herecký talent. Získala totiž nomináciu na prestížne filmové ocenenia Cézar vo Francúzsku.

Herečka, ktorá je v Paríži pomerne často aj kvôli tomu, že spolupracuje s módnou značkou Chanel či Balenciaga, si vyslúžila nomináciu za výkon vo filme Clouds of Sils Maria. V snímke, v ktorej hlavnú rolu starnúcej herečky stvárnila Juliette Binoche, si zahrala Stewart jej asistentku.

S nomináciou sa spája tiež fakt, že táto nominácia na francúzsku filmovú cenu je prvou nomináciou pre americkú herečku po viac ako tridsiatich rokoch. Naposledy ju v roku 1984 získala operná speváčka Julia Migenes za rolu v opernom filme Carmen.

Chanel Couture - jar-leto 2015 - Paríž
Chanel Couture - jar-leto 2015 - Paríž.
+33Chanel Couture - jar-leto 2015 - Paríž

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nominácia #Kristen Stewart #úspech #Cézar

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...