Katy Perry zaspievala počas Super Bowl. Výprava šou bola ohurujúca

Šesť vlastných skladieb a dva rapové superhity zaznelo počas vystúpenia speváčky Katy Perry v rámci prestávke v Super Bowl v noci z nedele na pondelok.

02.02.2015 07:40
debata (2)
zväčšiť Katy Perry na vystúpení počas prestávky v Super... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Katy Perry Katy Perry na vystúpení počas prestávky v Super Bowl.

Najsledovanejšia televízna udalosť roka v amerických televíziách každoročne okrem športového súboja láka aj vystúpením hudobnej hviezdy v prestávke medzi dvoma polčasmi. Tento rok príležitosť dostala práve 30-ročná popová hviezda, ktorá má na konte hity ako Fireworks či I kissed the girl.

Katy Perry na vystúpení počas prestávky v Super...
Speváčke Katy Perry patrila prestávke v SUper...
+9Speváčka Katy Perry  počas prestávky v Super...

Oba zazneli aj v spomenutej šou, ktorá bola od prvého momentu až po posledný skutočne veľkolepá a výpravná. Perry odštartovala skladbou Roar, pričom na štadión prišla na chrbte obrovského zlatistého leva v šatách s plameňmi. Na stredovom pódiu tancovali tanečníci výdatne podporení vizuálnymi efektami a 3D premietaním.

Americká speváčka následne ponúkla aj hity Dark Horse, Teenage Dream či California Gurls, pričom v jej prvom a najväčšom hite I kissed the girl jej vypomohol aj spevák a gitarista Lenny Kravitz.

zväčšiť Speváčka Katy Perry a hudobník Lenny Kravitz na... Foto: Reuters, Joe Camporeale
Katy Perry Speváčka Katy Perry a hudobník Lenny Kravitz na pódiu.

Špeciálnym hosťom vystúpenia bola raperka Missy Elliott, ktorá zase ponúkla publiku dva svoje najväčšie hity – skladby Lose yourself a Get your freak on. Záver patril hitu Fireworks, ktorý Perry odspievala zavesená nad štadiónom v šatách posiatych hviezdami.

Koncom februára americká speváčka vystúpi aj na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Rozpočet, ako na Super Bowl, asi jej šou mať nebude, ale dá sa dúfať minimálne v to, že jej koncert bude veľmi vizuálny a bohatý na zmenu kostýmov a scény.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Katy Perry #Super Bowl #vystúpenie #Lenny Kravitz #Missy Elliott

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...