Nádherná ako obrázok! Ale nová Popoluška má tajomstvo - škaredé nohy

A je tu znova. Jedna z najmilovanejších postáv klasických rozprávok - Popoluška. Jej nové americké spracovanie už má za sebou svetovú premiéru.

20.02.2015 00:00
debata
Britská herečka Lily James. Foto: SITA/AP, Axel Schmidt
Lily James Britská herečka Lily James.

Po premietaní na filmovom festivale Berlinale sa novinka v réžii Kennetha Branagha vydala aj na cesty do sveta. Hlavní hrdinovia už stihli novú rozprávku predstaviť v Moskve či Miláne.

V centre pozornosti je najmä predstaviteľka hlavnej hrdinky. Popolušku stvárnila britská herečka Lily James, ktorej plavé kadere a nevinný pôvab prepožičiavajú skutočne priam rozprávkový vzhľad. V rozhovore pre magazín Glamour táto kráska priznala, že nakrúcanie bolo síce veľkolepým zázitkom, ale nádherné kostýmy si až tak neužívala.

Zľava: Herci Richard Madden, Lily James, Cate...
Herečka Lily James si svoju prvú veľkú premiéru...
+9Herečka Cate Blanchett prichádza na premietanie...

„Na konci dňa je vždy veľká úľava, keď si tie historické princeznovské kostýmy môžete vyzliecť,“ uviedla herečka v rozhovore. „Sú ako maska. Oblečiete si tie nádherné šaty na seba a cítite sa ako celkom iný človek,“ doplnila.

Prekvapila tiež informáciou, že sklenená črievička, ktorú dostane Popoluška od dobrej víly, bola skutočná. „Vyrobili ju zo Swarovskeho krištáľu a neustále som tŕpla, či mi nespadne. Ale nohu mi do nej obuli so špeciálnymi efektmi. Mám veľké a škaredé nožiská, takže našťastie mi dali na ne dublérku,“ so smiechom vyzradila nová „Cinderella“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sklo #Popoluška #Lily James #črievička

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...