Kultový seriál skončil. Jeho hviezda Moss sa vrhla na divadlo

Americká herečka Elisabeth Moss sa po ukončení nakrúcania seriálu Mad Men (2007) venuje divadlu.

28.02.2015 13:00
debata
Herečka Elisabeth Moss. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Elisabeth Moss. Herečka Elisabeth Moss.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Los Angeles účinkuje na Broadwayi v predstavení The Heidi Chronicles, kde hrá titulnú úlohu. Nejde pritom o divadelný debut herečky, ktorej skúsenosti s účinkovaním na doskách slávnej newyorskej divadelnej ulice siahajú do roku 2008.

„Je to fyzicky a mentálne oveľa viac náročné, ako som si myslela. Neviem, prečo som si to neuvedomila,“ priblížila Moss návrat na pódium. „Je to ako, ‚Moss, hýb sa‘! Dala si sa na niečo väčšie, ako si predtým robila. Ale to práve chcem,“ doplnila.

Predstaviteľka Peggy Olson zo spomínaného seriálu Mad Men tiež prezradila, ako sa cítila po ukončení jeho nakrúcania. „Znie to tak zvláštne, pretože prirodzene nechcete prirovnávať koniec seriálu s niečím skutočne dramatickým a emocionálnym ako život. Ale poznali sme sa deväť rokov a jediná vec, ku ktorej to viem prirovnať, je pocit, aký máte, keď opúšťate školu,“ uviedla.

„Musíte sa správne rozlúčiť a myslím, že my sme sa rozlúčili správne,“ spomenula herečka, ktorá sa potom presťahovala do New Yorku, kde na ňu čakal nový projekt. Očakávaná druhá polovica finálnej sezóny série Mad Men sa do amerického vysielania dostane 5. apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #divadlo #Mad Men #Elizabeth Moss

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...