DiCaprio a Rihanna: Každý flirtuje ako môže, ale má to háčik

Romantický koniec príbehu lásky medzi DiCapriom a Rihannou? Pravda je iná.

03.03.2015 18:00
Leonardo DiCaprio Foto: ,
Americký herec Leonardo DiCaprio na portrétovom zábere z New Yorku.
debata

Okolo údajného vzťahu Rihanny a Leonarda DiCapria americké médiá dlhodobo špekulovali. Portál Hollywoodlife.com však žiadne romantické správy neprináša. Skôr naopak. 27-ročná speváčka a 40-ročný herec vraj flirtujú ako o dušu. Bohužiaľ, každý na inom fronte.

Zdroj z blízkosti slávneho herca portálu povedal: „Leo sa každý týždeň stretáva s inou modelkou. A keďže okolo Rihanny sa točí Richie Akiva, stáva sa preňho neatraktívnou. Vlastne, žiaden vzťah by medzi Leom a Rihannou ani nebol možný a je to tak dobre pre všetkých zúčastnených,“ píše spomínaný portál.

Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe Giambattista Valli Couture. Speváčka Rihanna bola neprehliadnuteľná v róbe Giambattista Valli Couture.

Štyridsiatnik vraj na trvalý vzťah ani len nepomýšľa, od rozchodu s nemeckou modelkou Toni Garrn (22) stálejšiu partnerku nemal a ani nehľadá. „Leo je hráč a stretáva sa s krásnymi modelkami stále. Vzťah s takou známou osobou akou je Rihanna by mu vraj úplne zničil súkromie a o to nemá záujem.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #vzťah #Leonardo DiCaprio

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...