Už žiadne deti na prehliadke, žiada vraj Anna Wintour. Môže za to Kim!

Zákaz malých detí na módnych prehliadkach v New Yorku - to vraj žiada americká šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour.

03.03.2015 16:18
Kim Kardashian s plačúcou dcérkou North Foto: ,
Kim Kardashian s plačúcou dcérkou North počas prehliadky jej manžela Kanye Westa. V spoločnosti raperov (zľava) Seana Combsa, Jay-Z, jeho manželky - speváčky Beyonce a Anny Wintour z Vogue.
debata

Tvrdí to aspoň bulvárny portál Radar Online, podľa ktorého sa šéfka amerického magazínu Vogue rozhodla zatlačiť na organizátorov známeho newyorského týždňa módy, aby zaviedli pravidlo, že na prehliadku nebudú chodiť celkom malé deti.

Dôvodom má byť, samozrejme, nedávna prítomnosť malej North Westovej – dcérky Kim Kardashianovej a rapera Kanye Westa. Dvojročné dievčatko sa zúčastnilo v spoločnosti mamy prehliadky otcovej kolekcie pre značku Adidas. Po pár minútach ju však museli odviesť k pestúnke, lebo začalo úpenlivo plakať. Podobný priebeh mala aj účasť malej North na prehliadke dizajnéra Alexandra Wanga.

Rodina pokope - Kim Kardashian, jej manžel...
Kim Kardashian s plačúcou dcérkou North počas...
+3Televízna celebrita Kim Kardashian sa snaží...

„Anna si nemyslí, že prehliadky sú vhodné prostredie pre také malé deti ako je North West,“ cituje portál nemenovaný zdroj. Hlasná hudba, prehliadkové svetlá, blesky fotoaparátov a v neposlednom rade aj odlákavanie pozornosti malým drobcom od diania na móle – to všetko vraj prekáža britskej rodáčke a šéfke módneho printového impéria. Wintour sa k podobným dohadom vôbec nevyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #prehliadka #zákaz #Kim Kardashian #Anna Wintour #North West

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...