Poslednýkrát Mystique! Lawrence dáva zbohom kultovej modrej kráske

Americká herečka Jennifer Lawrence sa ako mutantka Raven s prezývkou Mystique predstaví už len v pripravovanom filme X-Men: Apocalypse.

26.03.2015 13:52
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na premietaní filmu Serena - v šatách Dior Couture.
debata

Pre MTV News to potvrdila samotná 24-ročná rodáčka z Louisville v štáte Kentucky. „Skutočne je to môj posledný film o X-Menoch,“ povedala o očakávanom titule, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 27. mája 2016.

Lawrence si Mystique zahrala aj vo filmoch X-Men: Prvá trieda (2011) a X-Men: Budúca minulosť (2014). V snímke s podtitulom Apokalypsa si okrem držiteľky Oscara zahrá napríklad Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Scott „Cyclops“ Summers), Alexandra Shipp (Ororo „Storm“ Munroe), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Charles Xavier), Evan Peters (Quicksilver) alebo Nicholas Hoult (Hank McCoy).

Herečka Jennifer Lawrence v maskérni počas... Foto: TWITTER
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence v maskérni počas príprav na rolu Mystique.

Bývalý priateľ Lawrenceovej už tiež prezradil, že pôjde o jeho posledné účinkovanie v sérii filmových spracovaní obľúbeného komiksu.

Dej snímky X-Men: Apocalypse sa má odohrávať v 80. rokoch 20. storočia, čiže približne desať rokov po udalostiach z filmu X-Men: Budúca minulosť. Hlavného zloducha stvárni Oscar Isaac. O réžiu sa postará Bryan Singer.

debata chyba
Viac na túto tému: #X-Men #koniec #Jennifer Lawrence #Mystique #posledná rola

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...