Molly Sims sa stala dvojnásobnou matkou. Toto je jej malý poklad!

Americká modelka a herečka Molly Sims a jej manžel, filmový producent Scott Stuber, sa stali dvojnásobnými rodičmi.

27.03.2015 10:59
Molly Sims Foto: ,
Molly Sims na archívnom zábere počas druhého tehotenstva.
debata (2)

Dievčatko, ktorému dali meno Scarlett May, prišlo na svet v stredu 25. marca. Štyridsaťjedenročná rodáčka z mesta Murray v štáte Kentucky to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu bábätka. „Do našej rodiny sme privítali Scarlett May Stuber. Naše srdcia sú väčšie, keď si tu,“ napísala herečka k záberu z dielne fotografky Gie Canali.

Modelka a producent sa zosobášili v septembri 2011. V júni nasledujúceho roka sa im narodil syn Brooks Alan. To, že dvojica čaká druhé dieťa, oznámila Sims vlani prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky. „S obrovským nadšením sa chcem s vami podeliť o veľmi špeciálnu novinku. Scott, Brooks a ja privítame štvrtého člena našej malej rodiny – naše druhé dieťa,“ vyjadrila sa.

„Neviem sa dočkať, aké to bude, keď budem matkou batoľaťa a novorodenca a neviem sa dočkať, kedy uvidím Brooksa v úlohe staršieho brata bábätka číslo dva. Viem, že ho bude ochraňovať,“ uviedla Sims v septembri 2014 na svojom profile na sieti Who Say. O mesiac neskôr prezradila, že budú mať dievčatko.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #druhé dieťa #matka #Molly Sims

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...