Odísť z One Direction bolo správne rozhodnutie, vyhlasuje Zayn Malik

Spevák Zayn Malik považuje nedávny odchod z britsko-írskej chlapčenskej formácie One Direction za správne rozhodnutie.

27.03.2015 13:28
debata
Spevák Zayn Malik, ktorý bol členom formácie... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Zayn Malik Spevák Zayn Malik, ktorý bol členom formácie One Direction, na archívnej snímke.

Dvadsaťdvaročný interpret to uviedol v rozhovore pre britský denník The Sun. „Je to bláznivé a divoké a trocha šialené, ale cítim, že robím správnu vec – je to dobré pre mňa aj pre chalanov, takže sa cítim dobre. Podporujú ma a sú v pohode. Chápu, že to pre mňa už nie je skutočné. Cítim sa, ako keby som sklamal fanúšikov, ale už nedokážem pokračovať. Nie je to tak, že som sa k nim obrátil chrbtom, jednoducho to už nedokážem robiť, pretože to pre mňa už nie je skutočné,“ uviedol spevák.

Malik tiež poprel klebety, podľa ktorých opustil skupinu pre nezhody s ostatnými členmi. Vyvrátil aj nedávne správy o tom, že podvádzal snúbenicu, členku formácie Little Mix Perrie Edwards s istou Lauren Rich. Fámy sa začali šíriť po tom, ako sa na internete objavili fotografie, na ktorých fanúšičku drží okolo pása či za ruku. Spevák však pre The Sun potvrdil, že sa s partnerkou nerozišiel.

Členovia formácie One Direction so svojím... Foto: SITA/AP, Jon Furniss
One Direction Gallery Členovia formácie One Direction so svojím objaviteľom - producentom Simonom Cowellom (štvrtý zľava) - jednotliví členovia na snímke zľava - Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles a Liam Payne.

Hudobník už minulý týždeň oznámil, že s One Direction nebude pokračovať v turné On the Road Again, pričom ako dôvod uviedol nadmerný stres. O odchode zo skupiny informoval v stredu na webstránke www.onedirectionmusic.com. Vo vyhlásení okrem iného napísal, že chce byť „normálnym 22-ročným chalanom, ktorý môže oddychovať a žiť svoj súkromný život mimo reflektorov“. Ostatní členovia sa vyjadrili, že ich odchod kolegu zarmútil, no rešpektujú jeho rozhodnutie a ostanú priateľmi.

Zoskupenie One Direction, v ktorom v súčasnosti pôsobia Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávilo v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončilo na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom.

debata chyba
Viac na túto tému: #odchod #One Direction #Zayn Malik #rozhodnutie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...