Céline Dion sa vráti do Vegas v auguste, želá si to jej chorý manžel

Kanadská speváčka Céline Dion, ktorá vlani prerušila kariéru, aby sa mohla starať o chorého manžela Reného Angélila, sa 27. augusta opäť postaví na pódium v lasvegaskom komplexe Caesar's Palace.

28.03.2015 13:40
Celine Dion Foto: ,
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.
debata

Zatiaľ naposledy sa v Las Vegas predstavila 29. júla 2014. Teraz ju čaká štyridsať vystúpení, pričom sériu rezidenčných koncertov by mala ukončiť na budúci rok v januári.

„René si prial, aby som sa vrátila. Rodina bude pre mňa vždy prioritou, rovnako dôležití sú však pre mňa aj moji fanúšikovia. Teším sa, že pre vás budem môcť znova vystupovať… najdôležitejšie však je, že tam so mnou bude René. Ďakujem, že ste mi dali čas, ktorý som potrebovala stráviť s mojou rodinou,“ uviedla speváčka vo vyhlásení.

O stave partnera, ktorému v decembri 2013 z hltana odstránili tumor, porozprávala 46-ročná interpretka pre ABC News. „Nedokáže jesť sám, tak ho kŕmim. Má sondu. Musím ho kŕmiť trikrát denne. Robím to ja sama, tak ako dávam najesť mojim deťom, kŕmim aj môjho manžela,“ zverila sa speváčka so slzami v očiach moderátorke Deborah Robertsovej.

„Žijeme pre prítomnosť. Nikto nevie, čo nám prinesie budúcnosť,“ doplnila Kanaďanka, ktorá sa s Angélilom zosobášila v roku 1994. Dvojica má spolu troch synov. Sedemdesiattriročný Angélil, ktorý bol do júna 2014 aj manažérom svojej manželky, bojoval s rakovinou po prvý raz v roku 1998.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Céline Dion #návrat #Las Vegas #pódium

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...