Bagárová o milencovi z New Yorku: Spojila ich práca, diaľka im vyhovuje

Speváčka Monika Bagárová podľahla na svoje osemnáste narodeniny čaru jedného z najľudnatejších miest na svete.

31.03.2015 10:00
Monika Bagárová Foto:
Speváčka Monika Bagárová počas nakrúcania videoklipu ku skladbe Never had v New Yorku.
debata

„Pred mojimi osemnástinami sme sa s manažérkou a ešte jednou kamarátkou rozhodli, že poletíme do New Yorku. Pristáli sme tam presne na moje narodeniny, 5. júla a boli sme tam tri týždne. Mám rada tú energiu mesta, ten ruch, čo tam je. Bola to láska na prvý pohľad,“ povedala.

V New Yorku absolvovala sympatická hnedovláska pred necelými troma rokmi svoj prvý intenzívny kurz angličtiny a stretla tam i svoju súčasnú lásku. „S priateľom sa poznáme, odkedy som bola prvýkrát v New Yorku, no nikdy sme nemali odvahu vziať ten vzťah naplno a brať to ako vzťah práve kvôli tomu, že som študovala v Česku a mala som kopec práce. Nemohla som byť s ním. No potom zrazu prišiel čas, kedy som dostala v New Yorku ponuku tvoriť muziku a robiť album tam, tak sme si povedali ‚Oukej, poďme to skúsiť‘. Myslím, že to bol osud, že to tak proste malo byť,“ poznamenala 20-ročná rodáčka z Brna.

Speváčka Monika Bagárová. Foto: Elite Model Managment
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová.

Žiť v Amerike nastálo podľa vlastných slov zatiaľ neplánuje. „Zatiaľ mi vyhovuje ten spôsob života, že cestujem. Je to pre mňa príjemná zmena, keď odletím odtiaľto tam a rovnako rada sa vraciam zas späť. Doma mám tiež obľúbené miesta a kamarátky, je to tu zas také iné, je tu iná energia, sú tu iní ľudia, iná mentalita. Baví ma nachádzať rozdiely a porovnávať si to,“ priblížila.

„A tiež nie je na škodu, keď sme s priateľom občas chvíľu od seba. Myslím, že žiadnemu vzťahu to neuškodí, práve naopak, je šialenstvo byť spolu 24 hodín denne, potom zrazu ten vzťah naberá úplne iné obrátky. Človek si takto toho druhého oveľa viac váži, vie, aké to je bez neho a vie si tie spoločné chvíle užiť,“ podotkla.

Zažila som vzťah, keď sme boli spolu často – z mojej strany mi to nevadilo, ja som bola strašne zamilovaná, ale myslím, že tomu dotyčnému to asi moc nevyhovovalo,“ zasmiala sa na záver.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #New York #Monika Bagárová #mesto #ruch

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...