Dve tváre Dary Rolins! Vyzerá lepšie dnes ako pred 20 rokmi - súhlasíte?

Speváčka Dara Rolins je na hudobnom výslní už niekoľko dekád. Z detskej hviezdičky vyrástla sexi speváčka, ktorá sa snaží držať krok s dobou a riadiť sa trendmi spoza hraníc.

01.04.2015 00:00
debata

Aj bývalá hviezda detských rozprávok a hudobných programov však mala obdobie, pri ktorom sa dnes skôr pousmeje. Potvrdila to na svojej facebookovej stránke, keď koncom marca zverejnila koláž obrázkov z mladosti.

„Oukej, doba bola iná a ja som bola vlastne ‚strašne moderná‘, ale mala som dvadsať rokov a vyzerala horšie ako dnes,“ napísala Rolins pod záber, na ktorom ju vidieť s tmavým a výrazným obočím, pôvodným nosom či výraznou kontúrou na perách. „Všetko sa ale môže na dobré obrátiť, keď si necháte poradiť zavčasu. Prestaňte si myslieť, že práve vy viete všetko najlepšie a necháte si poradiť od nás – starších a skúsených,“ pokračovala Rolins, ktorá zároveň upozornila, že je veľmi dôležité, aby si dnešné mladé ženy začali vážiť svoje telo a starali sa oň.

Speváčka Dara Rolins na snímke z marca 2015 na... Foto: Neuropea
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na snímke z marca 2015 na vystúpení v Bory Mall.

Ona sama je už roky veľmi aktívnou fanúšičkou rozličných pohybových aktivít, čo sa nebojí aj ukazovať. Či už na vystúpeniach, alebo zábermi na sociálnej sieti. A vy môžete v ankete hlasovať, ktorá Dara sa vám páči viac – tá z roku 2015 alebo o dvadsať rokov mladšia?

Pozrite si aj zaujímavú galériu módnych pohrôm z roku 2003.

Dokázali by ste si vôbec predstaviť, že...
Snaha o mladistvý vzhľad s nepodareným...
+15Áno, aj herečka Jessica Alba občas v módnych...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #Dara Rolins #vizáž #kedysi #dnes

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...