Prvé rande Brooklyna Beckhama! Otec ho kontroloval o pár stolov ďalej

Poriadne zahanbený sa cítil šestnásťročný Brooklyn Beckham - najstarší syn slávneho páru Victorie a Davida Beckhamovcov. Jeho otec totiž v televízii prezradil, ako vyzeralo synovo prvé rande.

02.04.2015 00:00
Brooklyn Beckham Foto: ,
Brooklyn Beckham, syn Davida a Victorie Beckhamovcov.
debata

Odkiaľ to vedel? Nuž, dával na svojho prvorodeného totiž pozor. „Na jeho prvom rande, keď mal zhruba štrnásť a pol roka, bola Victoria práve v Londýne. Ja by som ho pustil aj samého, ale ona mala iný názor,“ prezradil slávny športovec v talk-šou moderátora Jamesa Cordena.

„Bol vtedy Valentín a Broklyn prišiel, že by rád pozval jedno dievča na večeru. Ja mu na to hovorím: ‚Ok, to je super!‘ A potom sa sa pozhováral s Victoriou,“ pokračoval v opise Beckham. Bývalá členka skupiny Spice Girls a dnes slávna dizajnérka, ktorá časť roka pôsobí profesionálne v New Yorku, vraj svojmu mužovi nakázala, aby syna určite vzal do reštaurácie osobne a tiež, aby sa tam posadil on a dával na neho pozor.

„Pýtal som sa jej, či fakt chce, aby som to spravil a Victoria mi na to hovorí: ‚Áno, inak ho nepustím.‘ Takže sme ho vzali do malej suši reštaurácie. Brooklyn sa posadil k suši baru a ja som si sadol asi o päť stolov ďalej,“ dokončil príhodu 39-ročný Beckham.

Jeho syn celé rozprávanie sledoval priamo v televíznom štúdiu a so zahanbeným úsmevom sa chytal za hlavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #rande #príhoda #talk-šou #Brooklyn Beckham

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...