Charlize Theron ukázala vyzlečeného 54-ročného milenca. To je forma!

Pri vzťahu herečky Charlize Theronovej a jej kolegu Seana Penna sa stále nájdu neprajníci, ktorí sa pýtajú, prečo si hollywoodska kráska "uviazala na krk" obstarožného herca.

14.04.2015 16:00
debata (1)
Herec Sean Penn a jeho snúbenica Charlize... Foto: Profimedia
Sean Penn a jeho snúbenica Charlize Theron Herec Sean Penn a jeho snúbenica Charlize Theron na pláži v Malibu si spoločne užívali slnko a vodu.

Okrem toho, že odpoveďou určite je, že si títo dvaja herci a dlhoroční kolegovia skutočne rozumejú a majú sa radi, môžu napovedať aj zábery z víkendovej dovolenky v Malibu. Práve tam zachytili paparazzovia 39-ročnú držiteľku Oscara so snúbencom, ktorý je od nej starší o šestnásť rokov. A ktorému by mohol formu závidieť aj nejeden o dvadsať rokov mladší chlap.

Penn je vášnivým surferom, čo predviedol aj počas spomenutého víkendu. Okrem toho tiež pravidelne beháva, posilňuje a napriek fajčiarskemu neduhu sa snaží zdravo stravovať a udržiavať.

Herečka Charlize Theron. Foto: SITA/AP, Francois Mori
Charlize Theron Herečka Charlize Theron.

Herečka to otvorene povedala aj v rozhovore pre magazín Esquire. „Som šťastné dievča. Veľmi veľmi šťastné dievča. On je taký sexi. Fakt sexi. Bože, ako to bude znieť v rozhovore. Som štyridsaťročná žena, ktorá znie ako 16-ročná pubertiačka,“ skonštatovala Theron, ktorá sa už o pár týždňov objaví v kinách v akčnej novinke Mad Max: Fury Road.

Penn iba nedávno do kín uviedol film The Gunman. Obaja herci vo filmoch absolvovali náročné akčné scény a preukázali, že sú v špičkovej fyzickej forme.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #pláž #Telo #forma #Charlize Theron #Sean Penn

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...