Švidraňová vedie kočovný život. Ten kolobeh by s chlapom nezvládla

Slovenská herečka a speváčka Barbora Švidraňová kvôli práci veľa cestuje.

16.04.2015 09:52
Barbora Švidraňová, herečka Foto: ,
Herečka Barbora Švidraňová.
debata

Na hektický život je však podľa vlastných slov zvyknutá. „Je toho celkom dosť, lietam medzi Žilinou a Bratislavou, už som si zvykla. Zatiaľ ma to baví – to šoférovanie hore dole, no niekedy je toho veľa,“ poznamenala.

„Človek o tretej ráno vstáva, vyrazí zo Žiliny, ide natáčať, potom na skúšku do divadla a potom má večer predstavenie buď v Bratislave alebo v Žiline. Je to naozaj taký kočovný život, ale zatiaľ mi to vyhovuje, lebo nemám žiadne iné záväzky okrem môjho psa a rodičov a brata, takže sa vlastne môžem naplno venovať kariére,“ povedala 26-ročná Žilinčanka.

Takmer každodenné cesty po Slovensku si atraktívna interpretka podľa vlastných slov kráti počúvaním hudby. „Počúvam veľa hudby a tým, že šoférujem, tak v aute to mám nonstop, bez toho sa to nedá. V aute mi potom napadajú všelijaké veci, keď počúvam skladby a hľadám si nových interpretov a autorov,“ priblížila.

„Často mi napadne nejaká nová melódia, inšpirujem sa niečím alebo niečo počujem a poviem si, že ‚aaa, toto je dobrý beat, toto vyskúšam‘,“ dodala. „Doma, paradoxne, nepočúvam nič. Tam som väčšinou rada, že som rada a len oddychujem pri telke,“ dokončila.

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #životný štýl #Barbora Švidraňová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...