Williams Bratislave: Patríte k najlepším publikám, pred akými som hral

Veľkolepý sobotňajší koncert speváka Robbieho Williamsa nebol zážitkom len pre fanúšikov a divákov. Užil si ho aj hlavný protagonista.

19.04.2015 19:00
Robbie Williams v Bratislave. Foto: ,
Robbie Williams v Bratislave.
debata (3)

Počas koncertu v Bratislave viackrát zložil divákom poklonu, že sú úžasní a že také skvelé publikum ešte nezažil. „Ste najlepšie publikum na celom turné. Ste lepší ako v Španielsku, vo Francúzsku, v Litve,“ menoval burácajúcej hale naplnenej niekoľkými tisíckami prevažne slovenských fanúšikov. Hoci to mohlo vyznievať ako naučená formulka, ktorú odrieka na každom novom koncertnom mieste, zdá sa, že britský spevák a zabávač to myslel nanajvýš úprimne.

Hneď po skončení koncertu totiž na svojej oficiálnej twitterovskej stránke zverejnil tweet, v ktorom Slovákov zaradil (vo voľnom preklade) k najlepším publikám, pred akými hral. Doslova znie jeho tweet: „Bratislava, Boli ste takí dobrí, ako tie najlepšie publiká, pred ktorými som hral. Ďakujem vám za tento večer, nezabudnem naň.“

Reakcie fanúšikov nenechali na seba dlho čakať. Jedna z fanúšičiek sa ho neváhala spýtať, či v Bratislave bolo dokonca tak dobre ako na slávnom koncerte v Knebworthe, kde účinkoval pod holým nebom. „To preto, lebo si nepamätáš argentínske publikum. Ale vážne, teší ma, že si si užil koncert,“ odkázal ďalší zo skalných fanúšikov.

Reportáž z koncertu si môžete prečítať v sekcii Kultúra, nižšie si pozrite aj bohatú galériu.

Robbie Williams v Bratislave.
Robbie Williams v Bratislave.
+13Robbie Williams v Bratislave.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Twitter #Robbie Williams #odkaz

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....