Dokonalá rodinka: Charlize, Sean a ich malý poklad - takto si užívali!

Herečka Charlize Theron vyzerá vedľa Seana Penna občas ako zamilovaná tínedžerka. A zdá sa, že dvojica si už osvojila aj myšlienku spoločnej rodiny a domácnosti.

20.04.2015 14:20
Charlize Theron a Sean Penn Foto: ,
Dokonalá rodinka. Herečka Charlize Theron a jej partner Sean Penn vzali Theronovej adoptívneho syna Jacksona a vyrazili za charitou.
debata

Počas víkendu sa slávny pár objavil na charitatívnej akcii generationOnBlock, pričom tentoraz neprišli len vo dvojici. Spoločnosť im robil aj Theronovej adoptívny syn Jackson. Afroamerický chlapec sa s Pennom veľmi rýchlo zblížil a pravdepodobne v ňom popri slávnej mame našiel aj slávneho otca.

Herečka Charlize Theron so svojím adoptívnym... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Charlize Theron a Sean Penn Herečka Charlize Theron so svojím adoptívnym synom Jacksonom a snúbencom Seanom Pennom na charitatívnej akcii generationOn block.

Na víkendovej akcii sa roztomilá rodinka usadila do prvého radu na benefičnej akcii a popri krátkom príhovore prítomným si popoludnie užívali ako bežná rodinka. Penn kŕmil Jacksona zmrzlinou a držiteľka Oscara sa spokojne usmievala. Už zostáva naozaj len svadba.

Ako sa však vyjadrila sama Charlize, práve sobáš doposiaľ nepovažovala za niečo dôležité vo svojom živote a nevie, či sa to niekedy zmení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Charlize Theron #Sean Penn #Jackson

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....