Tom Cruise visel na trupe lietadla! Takú scénu ešte nikdy nenakrútil

Hoci piaty film zo série Mission: Impossible sa ešte len chystá do kín, už v traileri mohli fanúšikovia vidieť množstvo veľkolepých akčných a kaskadérskych scén. Tom Cruise mnohé absolvoval osobne.

23.04.2015 00:00
Tom Cruise Foto:
Americký herec Tom Cruise na zábere z traileru k filmu Mission: Impossible - Rogue Nation.
debata

Jedna z nich je pritom považovaná za pravdepodobne najodvážnejšiu scénu v histórii celej série – Cruise visí na skelete lietadla, ktoré práve vzlieta a snaží sa dostať dovnútra. Na festivale CinemaCon, kde sa objavili zástupcovia filmovej novinky s podtitulom Rogue Nation, herec prezradil, že šlo o scénu, ktorú vždy túžil urobiť. „Vždy som po tom túžil. Chcem, aby diváci sedeli s napätím na kraji sedadla,“ vysvetlil pre magazín Variety.

Päťdesiatdvaročný rodák z New Yorku uviedol pre novinárov, že štáb robil všetko preto, aby boli podmienky na natočenie scény čo najideálnejšie. Napríklad odohnali z okolia vtáctvo, ktoré by mohlo herca zraniť pri kolízii, alebo eliminovali na strane lietadla, kde herec visel, výfuky z motora. Keď však už bol vo vzduchu, bolo vraj všetko v rukách osudu. Cruise je známy tým, že väčšinu akčných scén točí bez kaskadérov. Sám však skonštatoval, že je vlastne celkom strachopud. Nuž, nemyslíme…

Scénu s lietadlom si pozrite v traileri – je takmer na jeho konci.

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #nakrúcanie #Tom Cruise #kaskadér

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...