Veľká premiéra! Britney a Iggy vystúpia spoločne na cenách Billboard

Americká speváčka Britney Spears a austrálska rapperka Iggy Azalea predstavia na tohtoročnom udeľovaní Billboard Music Awards v premiére singel s názvom Pretty Girls.

25.04.2015 10:00
Iggy Azalea Foto: ,
Raperka Iggy Azalea je v kurze, spolupracovala už s viacerými speváčkami.
debata

Tridsaťtriročná Spears to oznámila prostredníctvom krátkeho videa, ktoré na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnili usporiadatelia galavečera.

Ceremoniál sa uskutoční 17. mája v MGM Grand Garden Aréne v Las Vegas. Moderovať ho budú rapper a herec Ludacris a modelka Chrissy Teigen.

Okrem spomínaných dvoch interpretiek vystúpia aj Kelly Clarkson, Fall Out Boy a Wiz Khalifa, Hozier, Nick Jonas, Ed Sheeran, Sam Smith, Meghan Trainor a John Legend.

Zoznam kandidátov na Billboard Music Awards ovládla americká speváčka Taylor Swift. Dvadsaťpäťročná interpretka získala 14 nominácií, pričom v kategórii Top streamovaná pieseň (video) má dve skladby – Blank Space a Shake It Off. Sam Smith bojuje o 13 cien.

Iggy Azalea má 12 nominácií, no v kategórii Top rapová skladba má dve piesne – Fancy (feat. Charli XCX) a Black Widow (feat. Rita Ora).

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #singel #Iggy Azalea #Billboard Music Awards

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...