Jedna má 59, druhá 17, odhalili sa obe! Slávna mama s dcérou ukázali stehná

Poriadny humbuk vyvolala štvrtková návšteva slávnej televíznej rodinky Kardashianovcov v jednej z reštaurácií v Los Angeles. Novinárov však zaujali aj najstaršia a najmladšia členka klanu.

24.04.2015 15:15
debata
Zľava: topmodelka Kendall Jenner, jej sestra... Foto: Profimedia
Kendall Jenner, jej sestra Kourtney Kardashian, najmladšia z klanu - sedemnásťročná Kylie Jenner, mama Kris Jenner a Khloe Kardashian Zľava: topmodelka Kendall Jenner, jej sestra Kourtney Kardashian, najmladšia z klanu - sedemnásťročná Kylie Jenner, mama Kris Jenner a Khloe Kardashian na slávnostnej párty v Chateau Marmont v Los Angeles.

Mama štyroch dcér Kris Jenner, ktorú často označujú ako šedú eminenciu stojacu za úspechom celej rodiny, sa objavila v uliciach v elastických šatách s výrazným grafickým vzorom. Dĺžka šiat rozhodne nebola taká, na akú by ste boli zvyknutí pri dámach pred šesťdesiatkou. S tým si však očividne 59-ročná Kris starosti nerobila. Aj napriek tomu, že elastická látka zdôraznila jej nedostatky.

Najmladšia z jej dcér zjavne hrdo kráča v šľapajach slávnej mamy a svojich sestier. Len sedemnásťročná Kylie Jenner totiž predstúpila pred objektívy len v športovom tope cez prsia a miniatúrnych šortkách a stala sa tak najodhalenejšou členkou rodinnej partie.

Na slávnostnej večeri mala byť vraj v centre pozornosti modelka Kendall Jenner, ktorá sa nedávno stala oficiálnou tvárou značky Calvin Klein. Obe dámy však strhli pozornosť predovšetkým na seba. V súvislosti s najmladšou Jennerovou sa nedávno tiež objavili na internete zosmiešňujúce komentáre či odkazy, ktoré si robia žarty z jej pier – zjavne upravených po zákroku. Mladučká celebrita sa síce bráni, že nič podobné neabsolvovala, ale zábery spred pár rokov svedčia o opaku.

Na večeri v Los Angeles chýbala najslávnejšia členka rodiny – televízna superstar Kim Kardashian. S manželom Westom sa venovala aktivitám v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Mini #Kris Jenner #večera #stehná #Kylie Jenner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....