Čírová skočila padákom. Adrenalín? Väčší zažila pri pôrode dcéry doma!

Speváčka Mária Čírová nikdy nezabudne, ako skákala s padákom.

18.05.2015 00:00
Mária Čírová Foto:
Speváčka Mária Čírová na prvom dni akcie BMD - Jar 2015.
debata

„Nikdy by som na seba nepovedala, že to spravím,“ uviedla mladá Trnavčanka, ktorá sa k tomuto činu odhodlala pred časom na akcii pre výsadkárov vítajúcich novú sezónu. "Rozkladali sme sa a zvučili, keď zrazu za nami prišiel ich šéf a hovorí nám, že má pre nás darček. Mne by to ani vo sne nenapadlo, nebola som na to vôbec pripravená,“ priblížila speváčka, ktorá sa však podľa vlastných slov riadi v živote heslom ‚Teraz, alebo nikdy‘.

„Povedala som si ‚Teraz, alebo nikdy‘, dala som si na seba mundur a išla som. Dole to bola ešte strašná sranda, no keď sme si sadli do toho lietadla a videla som tú ručičku s pribúdajúcimi kilometrami, triasli sa mi nohy a začala som si uvedomovať, že sa hocičo môže stať, že môžem z toho padáka vypadnúť alebo sa neotvorí,“ priznala mladá umelkyňa.

„V takýchto situáciách si vždy vravím, prečo ja sa dám na to nahovoriť. Lenže ja v tej chvíli nerozmýšľam. Keď mi niekto povie, že poďme niečo vyskúšať, tak viem, že keby sa mi reálne zapol mozog, tak nič v živote nespravím. Chcem jednoducho riešiť prítomnosť a v prítomnosti mi moja hlava hovorí ‚Choď do toho‘,“ zasmiala sa sympatická hudobníčka, ktorá by si adrenalínový zoskok podľa vlastných slov už viac nezopakovala.

„Keď sme pristáli, tak som myslela, že mi srdce roztrhne od šťastia, že sa nič nestalo. Potom som si ešte chvíľku hovorila, že by som si skočila ešte raz, ale dnes už nie, už to nepotrebujem. Zažila som to, bolo to niečo nenormálne, ďakujem za zážitok, ale nie,“ poznamenala Čírová, pre ktorú je najväčším adrenalínovým zážitkom v živote pôrod dcéry, ktorú porodila doma.

„Ja sa dokážem dostať do takej bubliny, kde som iba ja a nikto iný, moje telo a moje pocity a toto mi nikto nezoberie. Ja strašne vnímam, že mi ľudia často nerozumejú, že som v takej bubline, že ja si verím…Hlavné pre mňa je, že rozumiem svojmu telu a cítim sa dobre. Keď človek verí sám sebe, všetko sa dá zvládnuť,“ dodala speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #padák #Mária Čírová #zoskok #pôrod dcéry

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...