Tehotná hviezda Strážkyne duší ukázala bruško v plnej kráse

Má to doslova za pár! Tehotnej herečke Jennifer Love Hewittovej však očakávanie bábätka nebráni v pracovných povinnostiach. Ba dokonca je vítané.

26.05.2015 00:00
debata
Herečka Jennifer Love Hewitt nakrúcala reklamu... Foto: SITA/AP, Casey Rodgers
Jennifer Love Hewitt Herečka Jennifer Love Hewitt nakrúcala reklamu pre značku Palmer's a jej výrobok Cocoa Butter Formula Stretch Mark.

Tridsaťšesťročná herečka, ktorá čoskoro porodí svoje druhé dieťa, pred pár dňami nakrúcala reklamu na telovú kozmetiku a svoje obliny vystavila na obdiv v plnej kráse. Pred kamery sa hviezda seriáli Strážkyňa duší postavila v bielom tope a dlhej voľnej sukni. Bruško však nechala odhalené, aby každý videl, že výrobok, ktorý propaguje naozaj účinkuje a zabraňuje tvorbe popraskanej pokožky na zväčšenom bruchu.

V rozhovore počas nakrúcania potvrdila, že bábätko by malo prísť na svet už za pár dní. „Neviem, či to bude dievčatko, alebo chlapec. Chceli sme, aby to bolo prekvapenie pre každého,“ vysvetlila v rozhovore pre Yahoo.com.

zväčšiť Herečka Jennifer Love Hewitt diskutuje s... Foto: SITA/AP, Casey Rodgers
Jennifer Love Hewitt Herečka Jennifer Love Hewitt diskutuje s režisérom Alanom Crestom na nakrúcaní reklamy pre značku Palmer's.
Na otázku, či je tehotenstvo magické, alebo skôr príšerné, ako tiež tvrdia niektoré ženy, herečka odvetila, že všetko je v mentálnom nastavení. „Rozhodne som zažila aj obdobie, keď mi bolo zle, necítila som sa príjemne, bola som unavená, omamená, všetko ma bolelo. Také veci sa skrátka dejú, nebudem tvrdiť, že nie. Ale za môj požehnaný stav som veľmi vďačná a cítim šťastie, ak sa odvíjate od tohto pocitu, negatívne veci skrátka zmiznú,“ zauvažovala Love Hewitt, ktorá bude musieť pravdepodobne pre druhé dieťa vynechať jednu sériu seriálu Myšlienky vraha. Vraj jej to však neprekáža. Bude si užívať rolu matky a venovať sa staršej dcérke aj bábätku, ktoré príde na svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #reklama #bruško #Jennifer Love Hewitt

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...