Kelly Rutherford vyhrala boj o deti. Ale kedy sa ich vlastne dočká?

Americká herečka Kelly Rutherford, známa ako Lily van der Woodsen zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012), dostala do dočasnej výhradnej fyzickej aj právnej starostlivosti deti, ktoré má s exmanželom, nemeckým podnikateľom Danielom Gierschom.

25.05.2015 13:00
Kelly Rutherford Foto: ,
Herečka Kelly Rutherford na premiére filmu The Age of Adaline v New Yorku.
debata

Rozhodol o tom kalifornský súd. Ten zároveň požaduje, aby sa deti, ktoré od roku 2012 žijú v Monaku u svojho otca, vrátili do USA. Rutherford sa usiluje, aby osemročného Hermesa a takmer šesťročnú Helenu dostala do trvalej starostlivosti, súd jej preto dovolil nechať si ich americké pasy.

Rutherford a Giersch boli manželmi v rokoch 2006 až 2010. Rozišli sa v čase, keď bola 46-ročná rodáčka z Elizabethtownu v štáte Kentucky po druhý raz tehotná. Po rozvode mali mať Hermesa a Helenu v striedavej starostlivosti. Keďže však Gierschovi zrušili víza a musel opustiť USA, nemohol by svojich potomkov vídať.

Súd preto v roku 2012 rozhodol, že obe deti budú žiť s ním a herečka ich bude môcť navštevovať. Podľa slov Rutherford jej však expartner počas nedávnej návštevy neumožnil stretnúť sa s nimi. Pustili ju k nim údajne až vtedy, keď dala pasy detí do rúk tretej osoby, konkrétne Gierschovmu právnikovi.

Rutherford tiež uviedla, že súdne ťahanice s exmanželom ju pripravili o všetky peniaze a musela vyhlásiť bankrot. Snaží sa preto docieliť, aby vláda venovala takýmto prípadom viac pozornosti. Spísala petíciu, ktorú už podporili napríklad televízna celebrita Kim Kardashian s matkou Kris Jenner či herec Ed Westwick.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #súd #výhradná starostlivosť #Kelly Rutherford

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...