Hugh Grant s matkou svojho syna na tenise. A kde je tá ďalšia?!

Kto nesleduje pravidelne bulvár, možno ani netuší, že herec Hugh Grant je trojnásobným otcom. Ale okolnosti jeho rodičovstva sú viac než zaujímavé.

26.05.2015 00:00
Hugh Grant a Ann Elisabet Eberstein Foto: ,
Herec Hugh Grant v spoločnosti matky svojho tretieho dieťaťa - švédskej producentky Ann Elisabet Ebersteinovej.
debata

Bývalý hrdina romantických komédií má totiž dvoch potomkov s Tinglan Hongovou, ktorá mu najskôr porodila dcérku Tabithu a neskôr aj syna Felixa. Len tri mesiace po tom, ako sa narodil Felix, sa však Grantovi narodilo aj ďalšie, tretie dieťa, synček Hugh.

Toho priviedla na svet moderátorka Anna Elisabeth Eberstein, švédska televízna producentka, s ktorou sa Grant zoznámil pri práci. S jeho partnerkou Tinglan boli tehotné takmer súčasne.

Napriek tomu, že herec takmer vôbec nekomunikuje o svojom súkromí a že sa jeho vzťahy s oboma ženami vlastne doposiaľ nedarilo médiám zmapovať inak ako ziskom listov z matriky, cez víkend spravil výnimku.

Herec Hugh Grant v spoločnosti matky svojho... Foto: Reuters, VINCENT KESSLER
Hugh Grant a Ann Elisabet Eberstein Herec Hugh Grant v spoločnosti matky svojho tretieho dieťaťa - švédskej producentky Ann Elisabet Ebersteinovej.

Na štartujúcom tenisovom turnaji French Open sa 53-ročný herec objavil práve v spoločnosti matky svojho tretieho dieťaťa, Švédky Ebersteinovej. Dvojica spolu sedela vo VIP-sektore a sledovala jeden z úvodných zápasov. Hoci nežnosti si neprejavovali, britský bulvár tvrdí, že ich vzájomná blízkosť bola zjavná.

Nie je pritom jasné, či Grant s jednou alebo druhou ženou, ktoré mu porodili potomkov, funguje v tradičnom zväzku, alebo ide skôr o priateľské vzťahy. Herec sa k tomu odmieta vyjadrovať. Tvrdí len, že je šťastný, že je otcom veľkej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #matka #Hugh Grant #French Open #Ann Elisabet Eberstein

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...