O manželku bojoval mesiace, teraz má Thicke po boku túto krásku

Keď sa herečka Paula Patton rozhodla opustiť manžela Robina Thickeho, nasledovala niekoľkomesačná snaha známeho speváka, aby sa k nemu vrátila späť. Dokonca pre ňu nahral celý album.

26.05.2015 18:40
Robin Thicke a jeho priateľka - modelka April... Foto: ,
Americký spevák Robin Thicke a jeho priateľka - modelka April Love Geary.
debata

Nepomohlo ani to a hviezda filmu Mission: Impossible: Tieňový protokol dala 36-ročnému interpretovi skladby Blurred Lines definitívne zbohom. Thicke však našiel novú spriaznenú dušu. Stala sa ňou modelka April Love Geary, hviezda mnohých plavkových editoriálov a kampaní. Dvojica sa začala stretávať už koncom jesene minulého roka, ale oficiálne ako pár sa objavili v spoločnosti až minulý týždeň.

Stalo sa tak počas benefičného večierka amfAR, kam Thicke prišiel pomôcť dražiť jeden z artefaktov na charitatívnu aukciu na podporu boja proti AIDS. Krásna hnedovláska ho sprevádzala na červenom koberci aj v zákulisí. V sobotu sa potom zamilovaná dvojica vybrala na futbalový zápas medzi tímami Paris St Germain a Reims. Nežnosti nedali na seba čakať a dvojicu zachytili fotografi aj pri spoločných bozkoch.

Momentálne sa dvojica stále nachádza vo Francúzsku a ako naznačujú momentky na modelkinom Instagrame, užívajú si spoločne romantickú atmosféru Paríža. Thickeho šťastie však stále ešte kazí rozhodnutie súdu, ktorý pred časom uznal nároky dedičov Marvina Gaya, keď potvrdil, že spevák aj s kolegom Pharellom Williamsom použili výrazný motív Gayovej skladby a budú musieť pozostalým vyplatiť odškodné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #láska #Robin Thicke #turnaj #April Love Geary

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...