Nový párik na obzore? Pretekár Hamilton vraj randí s Kendall Jenner

Stačilo pár momentiek a bulvárne klebety odštartovali. Modelku Kendall Jennerovú začali spájať s jazdcom F1 Lewisom Hamiltonom.

26.05.2015 16:31
debata
Jazdec tímu Mercedes vo Formule 1 Lewis... Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
Lewis Hamilton s modelkou Kendall Jenner Jazdec tímu Mercedes vo Formule 1 Lewis Hamilton s modelkou Kendall Jennerovou na Veľkej cene Monaka.

Úspešný pretekár sa v spoločnosti 19-ročnej Kendall objavil v nedeľu popoludní na Veľkej cene Monaka, kam prišla jedna z členiek klanu Kardashianovcov aj s kamarátkou Gigi Hadidovou. Keď ju neskôr odfotografovali s hrubou zlatou reťazou na krku (tou istou, ktorú nosí Hamilton), rozbehli sa dohady o tom, či netvoria pár.

Tamara Ecclestone, dcéra šéfa F1 Bernieho...
V padoku nechýbala ani modelka Kendall Jenner.
+9Modelka Cara Delevingne si sadá do kokpitu...

Žiadaná modelka vzťah síce nepotvrdila, ale médiá citujú zdroje z jej okolia, podľa ktorých sa za posledné mesiace s Hamiltonom zblížila. „Stretli sa ešte v Paríži na večeri so značkou Balmain a odvtedy sú v kontakte,“ uviedol zdroj. Ten tiež pridal informáciu, že vzťah modelky a pretekára by privítala aj Kris Jenner – matka Kendall. „Ona má zväčša slabosť pre zlých chlapcov ako je Chris Brown, alebo Justin Bieber. Kris si myslí, že Lewis by mal na ňu veľmi dobrý vplyv. Želala by si, aby sa dali dohromady,“ uviedol zdroj pre The Sun.

Britské médiá však pretekára, ktorý v minulosti tvoril pár so speváčkou Nicole Scherzingerovou, spájajú aj s ďalšou úspešnou modelkou, spomenutou Gigi Hadid. Tak ktohovie, kde je vlastne pravda. Čas ukáže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Lewis Hamilton #rande #Kendall Jenner

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...