Simona Stašová o mame Bohdalovej: Je to dravec, nádherný dravec

Česká herečka Simona Stašová je vďačná, že má ešte živých a zdravých oboch rodičov.

30.05.2015 10:00
Simona Stašová Foto: ,
Herečka Simona Stašová (v popredí) na tlačovej konferencii k filmu Život je život.
debata

„Užívam si, že mám ešte vo svojich šesťdesiatich rokoch obidvoch rodičov, že sú obaja v plnej sile. Je to bonus, za ktorý som vďačná. Vážim si, že môžem mať takéto privilégium,“ povedala v rozhovore.

Známa herečka však svoju vďaku životu i náležite vracia. "Vraciam to tým, že hrám rôzne predstavenia ako Senzační seniori a iné. Viem, že v živote proste existuje rovnováha. Musíte skôr, než vám to život vezme sám, niečo tomu životu dať,“ poznamenala sympatická rodáčka z Prahy.

S mamou, herečkou Jiřinou Bohdalovou, si Stašová podľa vlastných slov pravidelne telefonuje a navštevuje ju. „Každý deň si voláme a vídame sa tak dvakrát do týždňa. Ja už dnes viem, že ten čas existuje a nechcem to prešvihnúť, takže za ňou chodím. Mama býva kúsok odo mňa, v Hostivaři, ja bývam v Záhradnom Meste, takže za ňou jazdím na bicykli, skočím si na kávičku a potom idem zase späť,“ priblížila herečka.

"Je to akčná žena, je to dravec, nádherný dravec, stále. Stále niečo upratuje, stále niečo robí. V starobe je to jediná možnosť, ako zostať fit. Človek nesmie spohodlnieť, ako náhle spohodlnie, koniec. Stále sa treba niečo učiť a zamestnávať mozog – lúštiť krížovky, učiť sa angličtinu, čokoľvek. Treba mať záujem, byť posadnutý životom,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rodičia #Simona Stašová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...