Nepoučiteľný? Harrison Ford sa vrátil k pilotovaniu

Americký herec Harrison Ford, ktorý sa začiatkom marca zranil pri núdzovom pristátí lietadla, pomáhal pilotovať vrtuľník.

29.05.2015 18:50
Herec Harrison Ford prišiel s manželkou... Foto: ,
Herec Harrison Ford s manželkou Calistou Flockhart.
debata

Sedemdesiatdva­ročného rodáka z Chicaga odfotili vo štvrtok na letisku v Santa Monice spolu s ďalším mužom v kokpite hercovej helikoptéry Bell 407 z roku 2013.

„Je to po prvý raz, čo bol Harrison opäť na letisku po tej strašnej nehode,“ uviedol nemenovaný zdroj z letiska pre americký týždenník People. „Harrison bol veľmi, veľmi šťastný, že bol opäť na letisku. Usmieval sa, i keď pri chôdzi kríval, vyzeral úžasne. Pomáhal pilotovať svoju helikoptéru, niekoľko hodín lietal hore-dolu popri pobreží spolu s kamarátom. Vyzeral veľmi nadšene z toho, že opäť lieta,“ dodal ďalší zdroj.

Herec utrpel viacero zranení po tom, ako musel 5. marca s historickým lietadlom Ryan PT-22 Recruit z roku 1942 núdzovo pristáť na golfovom ihrisku v Santa Monice vzdialenom len približne 250 metrov od letiska. Krátko po štarte nahlásil poruchu motora, pre ktorú sa chcel vrátiť na letisko, to však už nebolo možné. Z nemocnice ho prepustili koncom marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #Harrison Ford #pilotovanie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...