Toto sú prvé oficiálne fotky princeznej Charlotte. Rozkošné, však?

Britská kráľovská rodina zverejnila prvé oficiálne fotografie princeznej Charlotte, ktorá sa narodila 2. mája princovi Williamovi a jeho manželke Kate.

07.06.2015 08:58
debata (12)
Britský princ George a jeho sestrička -... Foto: SITA/AP, Duchess of Cambridge
princezná Charlotte a princ George Britský princ George a jeho sestrička - princezná Charlotte, ktorá prišla na svet 2. mája 2015.

Charlotte na snímkach drží na kolenách jej starší brat, princ George, ktorý onedlho oslávi dva roky. Autorkou fotografií je matka detí Kate. Informovala o tom v sobotu agentúra AP.

Kensingtonský palác publikoval spomínanú štvoricu snímok v sobotu. Vojvodkyňa z Cambridge ich zhotovila už v polovici mája v sídle Anmer Hall, ktoré je domovom rodiny vo východnom Anglicku.

zväčšiť Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na... Foto: SITA/AP, Duchess of Cambridge
princezná Charlotte a princ George Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na ktorých je zachytená princezná Charlotte v spoločnosti staršieho brata - princa George. Autorkou fotografií je ich mama, vojvodkyňa Catherine.

Charlotte je na fotografiách podopretá vankúšom a pestuje ju jej braček George, ktorý oslávi druhé narodeniny 2. júla. Charlotte má na sebe biely svetrík, George je oblečený v bielej košeli s modrým lemovaním, modrých kraťasoch a podkolienkach.

Britskú kráľovskú rodinu v minulosti fotografovali niektorí poprední svetoví fotografi. Princ William a Kate ale pokračujú v neformálnejšej tradícii, ktorú začal pred dvoma rokmi prvým oficiálnym portrétom princa George chlapcov dedko Michael Middleton.

Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na... Foto: SITA/AP, Duchess of Cambridge
princ George a princezná Charlotte Prvé oficiálne snímky kráľovskej rodiny, na ktorých je zachytená princezná Charlotte v spoločnosti staršieho brata - princa George. Autorkou fotografií je ich mama, vojvodkyňa Catherine.

Princezná Charlotte je štvrtou v poradí následníctva na britský trón po svojom dedkovi princovi Charlesovi, otcovi Williamovi a svojom o 21 mesiacov staršom bratovi, princovi Georgeovi.

12 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #princ George #fotografia #princezná Charlotte #oficiálny portrét

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...